Antena Căutare

Putin, cu o vanataie uriasa sub ochi, in timpul vizitei din Ucraina

Vizita premierului rus, Vladimir Putin, la Kiev nu a trecut neobservata, insa motivele pentru care a intrat in atentia presei sunt cu totul altele decat tratatele privind industria aviatiei sau pretul gazului.

In timpul intalnirii cu omologul sau ucrainian, Mykola Azarov, jurnalistii ucainieni au observat o vanataie uriasa pe obrazul stang al premierului rus. In plus, reporterii au remarcat ca vanataia era prost ascunsa de machiaj si ca Putin era intr-o dispozitie foarte proasta.

Vladimir Putin, care este intotdeauna sociabil, era acum trist si tacut, scrie News.am. A refuzat sa comenteze problema spinoasa a gazului, a anulat dineul organizat in cinstea sa si a premierului ucrainian si s-a indreptat spre aeroport.

Jurnalistii ucrainienni i-au intrebat pe colegii rusi despre starea de sanatate a lui Putin, iar acestia i-au asigurat ca nu e nimic in neregula cu premierul rus, iar vanataia nu exista.

Vizita lui Putin in Ucraina a fost marcata si de alte intamplari. Un protest inedit a avut loc miercuri la Kiev. Mai multe femei atragatoare, activiste ale organizatiei FEMEN, au demonstrat topless la Kiev. Femeile, goale de la brau in sus si cu coronite din flori pe cap, s-au asezat in fata unei statui a lui Lenin si au afisat pancarte prin care protestau fata de vizita premierului Vladimir Putin in Ucraina.

Asteroidul Apophis ameninta Terra... Barbat arestat la Washington pentru ca a incercat sa arunce metroul in aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x