Antena Căutare

Putin e șeful. Președintele rus, desemnat cel mai puternic om al planetei!

Revista Forbes l-a numit pe preşedintele rus Vladimir Putin cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv, acesta fiind urmat de cancelarul german Angela Merkel şi de preşedintele american Barack Obama, care coboară pe locul al treilea

Revista Forbes l-a numit pe preşedintele rus Vladimir Putin cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv, acesta fiind urmat de cancelarul german Angela Merkel şi de preşedintele american Barack Obama, care coboară pe locul al treilea.

Potrivit Medifax, clasamentul pe 2015 a fost publicat miercuri, la numai câteva săptămâni după ce Putin a sfidat încercările Occidentului de a-l izola prin sancţiuni şi a deschis un nou front în răzbiul sirian, trimiţând aviaţia rusă să efectueze raiduri aeriene, după care l-a primit într-o vizită pe preşedintele sirian, Bashar al-Assad.

"Putin continuă să dovedească faptul că este unul dintre puţinii oameni din lume suficient de puternici pentru a face ce vor - şi să scape", a apreciat Forbes.

6000 de militari germani, mobilizați la graniță!... Peste 150 de persoane, dispărute după prăbuşirea fabricii în Pakistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x