Antena Căutare

Putin, pus la pământ! Au încercat să ascundă totul, dar imaginile au fost făcute publice. E vai și amar de el

Președintele Rusiei s-a prăbușit pe terenul de hochei, în timpul unui meci demonstrativ. Meciul amical s-a disputat aseară la Soci, scrie evz.ro. Din neatenție, Putin s-a dezechilibrat și a căzut, stârnind hohote de râs.

Președintele Rusiei s-a prăbușit pe terenul de hochei, în timpul unui meci demonstrativ. Meciul amical s-a disputat aseară la Soci, scrie evz.ro. Din neatenție, Putin s-a dezechilibrat și a căzut, stârnind hohote de râs.

Liderul rus nu este tocmai încântat de fotografiile care au apărut în presa străină. Acestea îl înfățișează pe gheață, cu picioarele în aer. Mai că am putea spune că este vorba despre o figură de acrobație.

Presa rusă nu a difuzat imaginile cu momentul penibil, ci doar turul de onoare realizat de președinte cu trofeul în mană, după ce echipa sa a câștigat trofeul.

Gafa MONUMENTALĂ a unei mari televiziuni! Au încurcat invitatul cu o persoană venită la un interviu de angajare. Reacții... Decizie ȘOC! Germania le ia banii românilor, pentru a-i ajuta pe imigranți. "Să se întoarcă în ţara lor!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x