Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Putin s-ar fi casatorit in secret cu o fosta campioana olimpica

Zvonul conform caruia Vladimir Putin s-ar fi casatorit in secret cu fosta gimnasta Alina Kabaieva a fost lansat de avocatul si bloggerul Kaloi Ahilgov. Presedintele rus a divortat recent de fosta sa sotie, Liudmila

Kalio Ahilgov a scris sambata pe blogul sau ca a fost informat ca Vladimir Putin s-a casatorit religios cu fosta campioana olimpica Alina Kabaieva. Slujba ar fi avut loc la Manastirea Iverski, la Valdai, nord-vestul Rusiei. "Mi s-a spus ca Putin si Kabaieva se casatoresc in Manastirea Iverski. Tot Valdaiul este blocat" de FSO, serviciul de securitate al Kremlinului.

Purtatorul de cuvant al lui Vladimir Putin a dezminti zvonurile cu privire la o casatorie religioasa oficiata in secret weekendul trecut si a subliniat ca presedintele rus nu are timp pentru o viata privata. "De ce a fost incercuita manastirea, nu pot sa va spun. Intelegeti, este de domeniul inventiei, este inutil sa dezmintim. Am facut-o deja de o suta de ori", a declarat Dmitri Peskov.

Presedintele rus Vladimir Putin si fosta sa sotie Liudmila, care nu au mai fost vazuti impreuna de mai multi ani, au anuntat ca s-au despartit in iunie, intr-un interviu televizat.

Fotot: Hepta

Recomandari