Căutare Live

Putin si Medvedev, intr-o ipostaza inedita! Cei doi au fost pictati in... lenjerie de dama

Ati trait sa o vedeti si pe asta! Vladimir Putin si Dmitri Medvedev au fost pictati de un artist rus in...lenjerie intima, iar opera de arta a fost expusa la un muzeu din Sankt Petersburg

Un pictor rus a decis sa ii priveasca cu alti ochi si i-a pictat pe cei doi intr-o ipostaza cu totul inedita. Presedintele Putin poarta un maieu mulat si il piaptana pe premierul Medvedev, si el intr-o tinuta foarte sumara.

Lucrarea a avut un mare succes printre vizitatori, dar ochiul critic al cenzurii a clipit des. In scurt timp a venit si decizia: tabloul sa fie confiscat, iar galeria de arta, inchisa. Potrivit legislatiei ruse, ofensa adusa autoritatilor se poate pedepsi si cu un an de inchisoare.

Patronul galeriei de arta, Alexander Donskoy, spune ca autoritatile au actionat fara sa-i dea vreo expliatie. ”Este ilegal. Noi nu am primit niciun document oficial care sa ne sisteze activitatea.”

50 de ani de la discursul care a schimbat lumea: "I Have a Dream"!... America de Sud, in lupta cu zapada...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri