Antena Căutare

Ramadanul se lasă cu bătăi şi ameninţări! O chelneriţă a fost agresată de musulmani pentru că servea alcool: "Te-aș spânzura"

O chelneriță din Nisa, Franța, a fost agresată de doi musulmani pentru că a servit alcool în prima zi a Ramadanului. Femeia, de origina musulmană, s-a ales cu un hematom mare la arcadă şi a depus plângere la poliție, împreună cu proprietarul barului.  

O chelneriță din Nisa, Franța, a fost agresată de doi musulmani pentru că a servit alcool în prima zi a Ramadanului. Femeia, de origina musulmană, s-a ales cu un hematom mare la arcadă şi a depus plângere la poliție, împreună cu proprietarul barului.

"Eram singură în bar când au intrat cei doi. Au arătat cu degetul spre sticlele de alcool care se aflau în spatele barului și unul dintre ei mi-a spus în arabă: 'Ar trebui să-ți fie rușine să servești alcool în perioada Ramadanului'. După care a adăugat: 'Daca aș fi Dumnezeu, te-aș spânzura'. 'Nu ești Dumnezeu să mă judeci'", a povestită femeia.

Potrivit declarațiile proprietarului, cei doi bărbați l-au amenințat cu trei zile înainte, în încercarea de a-l convinge să nu mai vândă băuturi alcoolice, in luna Ramadanului.

Suedia interzice comercializarea bomboanelor "m&m's"... Candidaţii care copiază ar putea face şapte ani de închisoare! Noile măsuri luate de autorităţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x