Antena Căutare

Raport despre imigratia in Marea Britanie: Romanii si bulgarii au un nivel scazut de educatie

Mai multe rapoarte secrete, care dezvaluie impactul imigratiei asupra Marii Britanii in guvernarea laburista, au fost date publicitatii pentru prima data. Unul dintre aceste documente face referire la efectele imigratiei din Romania si Bulgaria asupra sistemului social britanic, relateaza Sunday Express, in editia online.


In prezent, imigrantii din Romania si Bulgaria nu mai pot cere beneficii sociale pana nu muncesc un an in Marea Britanie, insa cercetatorii au descoperit ca, si in aceste conditii, unul din sapte solicita beneficii sociale.

Rapoartele mai arata ca imigratia a crescut net la 178.000 de persoane pe an si ca precedentul Guvern a pastrat tacerea inclusiv asupra proiectiilor privind cresterea numarului populatiei.

Conform studiilor date publicitatii, 94 % dintre imigranti provin din India, Pakistan si Bangladesh sau din tarile sarace din Europa de Est, cum ar fi Polonia, Lituania sau Slovenia.

43 % dintre imigranti sustin ca au venit in Marea Britanie sa munceasca, in timp ce 26 % vor sa studieze, iar 18 % au venit sa locuiasca cu rudele.

sursa: Antena3

VIDEO! Barack Obama si Bill Clinton, adversari la golf... Accident aviatic in Nepal: 19 morti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x