Antena Căutare

Răscumpărare nemaivăzută pentru soţia răpită de două luni a unuia din cei mai bogaţi oameni din Norvegia! Ce sumă uriașă cer răpitorii

Potrivit presei norvegiene, răufăcătorii pretind suma de nouă milioane de euro într-o monedă mai puţin cunoscută, numită Monero.

Răpire mai ceva ca în filme! Soția unuia dintre cei mai bogați oameni din Norvegia a fost răpită acum 10 săptămâni! Răpitorii cer o răscumparare care îl pune în dificultate chiar și pe miliardar. Câți bani pretind pentru a-i înapoia soția

Răscumpărare inedită cerută pentru soţia răpită a unuia din cei mai bogaţi oameni din Norvegia: indivizii vor monede virtuale! Potrivit presei norvegiene, răufăcătorii pretind suma de nouă milioane de euro într-o monedă mai puţin cunoscută, numită ,,Monero''.

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, în vârstă de 68 de ani, a dispărut de acasă la sfârşitul lunii octombrie, anul trecut, dar răpirea a fost dezvăluită abia acum de poliţie.

Autorităţile îl sfătuiesc însă pe milionar să nu plătească deocamdată suma cerută, deoarece nu are dovezi că soţia sa ar mai fi în viaţă. Răpirile sunt rare în Norvegia, ţară care se mândreşte cu nivelul scăzut al criminalităţii.

Cu toate acestea, răscumpărarea a fost însoțită de ameninţări cu acte de violenţă în cazul în care suma cerută nu va fi virată, subliniază publicaţia Aftenposten, care precizează că au avut loc contacte limitate cu presupuşii răpitori.
Soţul femeii date dispărute, Tom Hagen (68 de ani) este pe locul 172 în topul celor mai bogaţi oameni din Norvegia, potrivit revistei Kapital, cu o avere estimată la 1,7 miliarde de coroane (174 de milioane de euro). Investitor în domeniul imobiliarelor, el deţine 70% din compania pentru furnizarea energiei electrice Elkraft, pe care a co-fondat-o în 1992, potrivit mass-media norvegiene, spune digi24.

Momente dureroase într-un Parc Național după ce un copil de nouă ani împușcă animale pe cale de dispariție. Video... Este jale! Cod roșu de ninsori în Europa! Cel puţin 15 oameni au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x