Antena Căutare

Rasmussen: NATO nu va trimite unitati terestre in Libia

Secretarul general al NATO, Aders Fogh Rasmussen, a anuntat, miercuri, in urma unei intalniri cu 28 de reprezentanti ai tarilor membre, ca Alianta Nord-Atlantica nu va trimite unitati terestre in Libia dupa incetarea razboiului civil, informeaza Associated Press.

In contextul in care NATO a intensificat atacurile aeriene asupra regimului Gaddafi lovind cu cele mai puternice raiduri de la inceputul campaniei, oficialul norvegian a anuntat ca mentinerea pacii post-conflict in Libia va fi misiunea Natiunilor Unite.

"Pentru Gaddafi nu se mai pune problema daca pleaca, ci cand o va face" a declarat oficialul. "Ar putea sa dureze cateva saptamani, la fel de bine cu s-ar putea intampla maine, iar cand acest lucru se va petrece, comunitatea internationala trebuie sa fie pregatita", a explicat acesta.

Rasmussen nu a vorbit foarte mult despre succesul demersului sau de a obtine o participare mai importanta in Libia, din partea tarilor membre NATO.

Purtatorul de cuvant al Aliantei, Carmen Romero, sustine ca intrunirea a avut un rezultat pozitiv, iar statele membre au indicat ca intentioneaza sa-si intensifice contributia in rezolvarea conflictului.

Sursa: Antena3


Ayman al-Zawahiri: “Osama bin Laden ii ingrozeste pe americani si dupa ce a murit”... Un hacker de 18 ani, care a atacat Interpolul, arestat la Atena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x