Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul bărbatului aproape mumificat care a supraviețuit o lună în bârlogul unui urs. A apărut o nouă filmare!

Cazul bărbatului găsit aproape mumificat, în bârlogul unui urs, continuă să stârnească controverse. 

Cazul bărbatului găsit aproape mumificat, în bârlogul unui urs, continuă să stârnească controverse.

Despre „Alexandr”, bărbatul salvat după ce a supraviețuit, miraculos, timp de o lună în bârlogul unui, au scris publicații din întreaga lume. Din ultimele informații, însă, se pare că întreaga poveste a fost un fake news.

Știrea a apărut, inițial, în publicația rusă EADaily. Alexei Demin, redactor la EADaily, a declarat pentru The Independent că înregistrarea provine dintr-o sursă locală, fiind obținută de la „prieteni vânători, prin intermediul unei reţele de socializare”.

Cu toate că încă aștepta să primească mai multe informații, Demin a hotărât să publice articolul. În doar câteva ore, știrea strânsese peste 300.000 de vizualizări, devenind cea mai citită de pe site.

Doar că nu este prima oară când acest video apare în presă. Pe 19 iunie, „Alexandr”, omul mumificat descoperit în bârlogul unui urs, apărea în orașul Soci, de la Marea Naagră. Atunci, era tot un bărbat cu o poveste de supraviețuire incredibilă, ieșind din pământul unui cimitir. Imaginile cu el au fost publicate de un grup de adolescenți pe rețelele sociale, aceleași folosite și în știrea de acum câteva zile.

Oficiali locali au confirmat, ulterior, că povestea este falsă, Demin recunoscând faptul că a fost contactat de autoritățile locale și acuzat că răspândește știri false. La acest moment, nu este clar cine se află în spatele fake news-ului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am crezut că este o problemă cu bebelușul, pentru că nu plângea. Problema era la mine”. O mamă a primit o veste cumplit... Momentul în care un leagăn uriaș se prăbușește, într-un parc de distracții, filmat de martori. O adolescentă și-a pierdu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x