Antena Căutare

Răzbunarea terifiantă a unei soții înșelate! Ce s-a întâmplat după ce a pătruns cu forța în casa amantei! Oamenii legii au fost îngroziți de ce au descoperit!

O femeie în vârstă de 48 de ani n-a suportat faptul că soțul ei o înșela, așa că a pus la cale o răzbunare terifiantă.

O femeie în vârstă de 48 de ani n-a suportat faptul că soțul ei o înșela, așa că a pus la cale o răzbunare terifiantă.

Jennair Gerardot, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Pennsylvania, a aflat că soțul ei avea o aventură cu Meredith Chapman, de 33 de ani, și a pus la cale un plan diabolic. Cuprinsă de furie, ea a intrat în casa tinerei, care la rândul ei era căsătorită, și a împușcat-o.

Conform anchetatorilor, femeia i-ar fi trimis un SMS soțului prin care îl anunța de ceea ce urma să facă, însă până când au ajuns autoritățile, ea își dusese la bun sfârșit planul.

Ea a împușcat-o pe femeia de 33 de ani, iar mai apoi s-a sinucis. Ambele au fost găsite fără suflare la sosirea autorităților, iar medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face altceva decât să constate decesul.

”E sânge peste tot.”, a spus soțul femeii care a sunat la Ambulanță. Era, însă, prea târziu. El plănuise să se întâlnească cu amanta în acea seară și, când a văzut că nu ajunge, s-a îngrijorat și a mers să vadă ce se întâmplă.

Cu doar câteva ore înainte de a fi ucisă, Meredith, amanta bărbatului, mărturisea, printr-o postare pe rețelele de socializare, că ”n-ar putea să fie mai fericită”, ea reușind să obțină un alt job de curând.

Veste tragică în această seară! A murit fotograful Abbas: „A fost un mare profesionist printre cei mai mari!”... Tragedie! Cel puțin 13 copii au murit, după ce autobuzul în care se aflau a fost lovit de tren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x