Antena Căutare

Realizatorul filmului antiislam care a generat conflicte in lumea musulmana a fost arestat

Presupusul producator al filmului „Inocenta musulmanilor”, Nakoula Basseley Nakoula, a fost arestat la Los Angeles. Realizatorul filmului care a generat o serie de violente in lumea musulmana ar fi incalcatconditiile eliberarii sale conditionate, relateaza Mediafax.

Barbatul a fost arestat fara posibilitatea de a mai fi eliberat pe cautiune. Nakoula Basseley Nakoula a fost condamnat, in 2009, la 21 de luni de inchisoare pentru frauda bancara si a incalcat regulile eliberarii sale conditionate. El trebuie sa se prezinte in fata instantei prin intermediul unei videoconferinte.

Cineastul in varsta de 55 de ani a mai fost retinut de politie pentru scurt timp, pe 15 septembrie. Apoi, s-a ascuns si nu a mai putut fi gasit timp de doua zile.

Filmul realizat de el, „Inocenta musulmanilor”, il prezinta pe profetul Mahomed ca pe un criminal cu practici deviante. Productia lui Nakoula a generat un val de proteste antiamericane in lumea musulmana. 30 de oameni au murit in timpul violentelor.

Foto: EPA/Intact Images

Spania va adopta cel mai sever program de reduceri de cheltuieli bugetare, in valoare de 40 miliarde euro... Un fost majordom al Papei, care a vrut sa dezvaluie raul de la Vatican, e judecat pentru copiere de documente secrete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x