Antena Căutare

Recompensa de 5 mil. $: Fostul sef al securitatii lui Osama bin Laden, arestat la Cairo

Fostul sef al securitatii "seicului terorii" Osama bin Laden si numarul trei in Al-Qaeda pe vremea acestuia, Saif al-Adel a fost arestat pe aeroportul din Cairo, au anuntat serviciile se securitate egiptene.

Saif al-Adel, pe numele sau real Muhammad Ibrahim Makkawi, una dintre cele mai cautate persoane de FBI, a fost retinut dupa ce a aterizat la Cairo cu o cursa aeriana din Pakistan, cu escala in Dubai.

In varsta de aproximativ 50 de ani, Saif al-Adel a fost membru al fortelor speciale egiptene si a fost desemnat, in mai 2011, dupa uciderea lui bin Laden de catre un comando american, drept liderul interimar al retelei Al-Qaeda, pana la preluarea functiei de catre Ayman Al Zawahiri.

Saif al-Adel se afla pe lista celor mai cautate persoane de catre FBI, dupa bombardarea ambasadelor din Africa de Est din 1998, pe capul acestuia fiind pusa o recompensa de cinci milioane de dolari.

Foto: FBI

Phenianul schimba foaia: Coreea de Nord accepta un moratoriu privind lansarile de rachete si testele nucleare... FOTO! Cea mai mare statuie budista e aproape gata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x