Antena Căutare

Refugiaţii îşi vând trupul sub preţul unui sandviş: "Am fost furios. Nu am avut încotro"

Zeci de bărbati, printre care și mulți adolescenți, care au ajuns în Grecia, din Siria și Afganistan, au fost obligați să se prostitueze pentru a supraviețui, scrie independent.co.uk. 

Zeci de bărbati, printre care și mulți adolescenți, care au ajuns în Grecia, din Siria și Afganistan, au fost obligați să se prostitueze pentru a supraviețui, scrie independent.co.uk.

Se pare că întreaga activitate se desfășoară chiar în capitala țării, Atena. Până la 90% dintre refugiaţii şi migranţii care ajung în Grecia vin din Turcia. În timp ce unii își vând trupul pentru 30 de euro, ceilalți ajung să accepte și 2 euro, fiindu-le rușine să ceară mai mult.

Se pare că cea mai veche meserie este practicată în Grecia în mod legal, doar în bordelurile înregistrate, însă această afacere a înflorit ilegal pe străzile capitalei sau în parcurile publice.

"Nu aveam niciun ban. Nu am avut încotro. Nu aveam nici 20 de cenți în buzunar. Poți să vinzi droguri, poți să îți vinzi trupul sau să lucrezi pentru contrabandiști, să le găsești clienți", povestește Abdulah, un tânăr migrant, pentru The Independent.

Abdullah locuiește, în prezent, în complexul Hellinikon Olympic, care este casă pentru peste 4.000 de migranți.

Le-a murit copilul cu zile! Un cuplu s-a rugat două ore, înainte de a suna la salvare. Băiatul nu mai respira... Cutremur de 4,8 grade în Serbia! Seismul s-a simţit puternic şi în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x