Antena Căutare

Regina Elisabeta a Angliei se plimbă cu trenul, în Londra, printre muritori. Galerie foto

Regina Marii Britanii a fost surprinsă într-o stație de tren din Londra, acolo unde a ajuns la începutul lunii februarie dinspre Norfolk, acolo unde Majestatea sa si Ducele de Edinburgh au petrecut Crăciunul și Anul Nou.

Regina Elisabeta a Angliei se plimbă cu trenul, în Londra, printre muritori. Galerie foto Galerie
Regina Elisabeta a Marii Britanii | Profimedia

Biletul ei a costat 525,35 EUR. Regina și Ducele de Edinburgh au petrecut Crăciunul și Anul Nou împreună la moșia lor Sandringham din Norfolk.

Majestatea Sa revine în mod normal la Palatul Buckingham în fiecare an după Ziua Aderării, pe 6 februarie, aniversarea preluării tronului la moartea tatălui său, însă anul acesta a întârziat să se întoarcă.

Regina Elisabeta a Angliei se plimbă cu trenul, în Londra, printre muritori. Galerie foto

Potrivit presei din Regat, Regina s-a luptat cu o răceală puternică și, în plus, a fost copleșită de mai multe vești proaste, printre care starea destul de precară de sănătate a Ducelui De Edinburgh, dar și de plecarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle în Canada.

Regina Elisabeta a Angliei se plimbă cu trenul, în Londra, printre muritori. Galerie foto

În vârstă de 93 de ani, Regina Elisabeta a apărut în public purtând o haină albastru pal și mănuși, iar pe cap a avut pus un batic, pentru a se proteja de frig.

Numărul unu comunist din provincia Hubei, epicentul epidemiei de Covid-19, demis din funcţie şi înlocuit cu primarul Sha... Bătălia dintre doi șoareci pe un peron de metrou devine fotografia anului la secțiunea "animale sălbatice"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x