Antena Căutare

Regina Elisabeta a II-a, deranjata de un documentar despre verisoarele sale handicapate

Un documentar realizat de postul tv Channel 4 a indurerat-o peste masura pe Regina Elisabeta a II-a. Motivul? Este vorba despre verisoarele ei, cu handicap mental, intr-un film intitulat "Verisoarele ascunse ale Reginei".

Documentarul urmeaza a fi difuzat luna aceasta si pleaca de la premiza ca familia regala s-a simtit dintotdeauna stingherita de existenta celor doua verisoare ale Reginei, Katherine si Nerissa Bowes-Lyon, nascute cu handicap mental, informeaza Thetelegraph.

In numele Reginei, Lady Elizabeth Anson a luat pozitie fata de insinuarile documentarului, afirmand ca aceasta se simte indurerata de concluziile pe care incearca sa le impuna Channel 4, cu atat mai mult cu cat nu sunt difuzate informatii reale despre soarta celor doua verisoare bolnave.

Printesele in cauza, Katherine si Nerissa Bowes-Lyon, au fost internate la un spital de boli nervoase in 1941, iar in ziua de astazi numai Katherine Bowes Lyon este in viata, implinind varsta de 85 de ani.

Regina Elisabeta a II-a respinge acuzatiile de indiferenta la adresa verisoarei sale, explicand ca aceasta a fost demult mutata intr-un imobil unde are la dispozitie personal special si tot ceea ce ii trebuie pentru o viata relaxata. Mai mult, se pare ca Regina personal obisnuieste sa isi viziteze verisoara.

Foto: hepta.ro

Un copil de numai 5 ani din California, retinut de politie pentru violenta... Marea Britanie, obligata sa plateasca 20 de milioane de lire pe usturoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x