Antena Căutare

Regina Elizabeth II a aprobat suspendarea activităţii Parlamentului britanic

Regina Elizabeth II a aprobat suspendarea activităţii Parlamentului britanic până pe 14 octombrie, potrivit unui comunicat emis miercuri după-amiază, citat de presa din Regat.

Regina Elizabeth II a aprobat suspendarea activităţii Parlamentului britanic până pe 14 octombrie, potrivit unui comunicat emis miercuri după-amiază, citat de presa din Regat.

Potrivit documentului, prorogarea Parlamentului nu va fi făcută mai devreme de 9 septembrie şi nici mai târziu de 12 septembrie. Activitatea va fi suspendată până pe 14 octombrie.

Mai mulţi membri ai Parlamentului au cerut întrevederi cu regina Marii Britanii, scrie The Guardian, pentru a discuta propunerea „anti-democratică” a Guvernului condus de Boris Johnson.

Cei care critică această decizie susţin că acţiunea lui Johnson are în vedere blocarea oricărei posibilităţi ca Parlamentul să se opună unui Brexit fără acord.

Boris Johnson a declarat că va scoate Marea Britanie din Uniunea Europeană pe 31 octombrie, cu sau fără un acord.

Johnson a spus că este „complet neadevărată” sugestia că suspendarea a fost motivată de dorinţa de a forţa un Brexit fără acord.

Ultimele două dăţi când activitatea Parlamentului a fost suspendată pentru un Discurs al Reginei care nu a urmat unor alegeri generale a fost pentru o perioadă de 4, respectiv 13 zile lucrătoare.

Sursa : news.ro

Preşedintele iranian Hassan Rouhani a făcut apel la unitate pentru a învinge în „războiul economic” impus de SUA... Un bloc cu șase etaje s-a prăbușit, precum o ”cutie de chibrituri”! Locuitorii, îngroziți de zgomotul care a cuprins clă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x