Antena Căutare

Regina Spaniei traieste o tragedie in viata de cuplu. Inselata cu Printesa Diana!

Dezvaluirea inedita a fost facuta intr-o carte lansata recent, in care sunt povestite numeroasele aventuri ale Regelui Spaniei.

In cartea "Singuratatea Reginei", scrisa de Pilar Eyre, se mentioneaza ca Regele Spaniei este "un seducator profesionist", care a avut o multime de aventuri. Desi a ajuns la 74 de ani, Juan Carlos nu lasa varsta sa il afecteze si isi face injectii cu vitamine si tratamente antiimbatranire.

In aceeasi carte se spune si ca Regele Juan Carlos a incercat sa o cucereasca pe Printesa Diana in timp ce se afla intr-o vacanta in Mallorca, alaturi de Printul Charles. Au existat zvonuri potrivit carora Juan Carlos si Diana au avut o aventura in 1986, in timp ce se aflau intr-o croaziera si s-au intalnit din nou si la cateva luni dupa acest eveniment.

Casnicia dintre Juan Carlos si Regina Sofia are probleme serioase, cei doi nemaidormind in acelasi pat din 1976. Se spune ca regina accepta aceasta casatorie dintr-un simt al datoriei, iar autoarea volumului sustine ca viata de femeie maritata a reginei este o adevarata tragedie.

Regele Spaniei este cunoscut pentru aventurile sale, printre cuceririle lui aflandu-se si actrita Sara Montiel. Cea mai recenta amanta despre care a aflat presa este o traducatoare in varsta de 25 de ani.

Foto: Daily Mail

Costa Concordia: supravietuitorii, jigniti de ofertele compensatorii... O sculptura cu chipul dictatorului Stalin, aproape 5.000 de lire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x