Căutare Live

Remaniere guvernamentala in Grecia: Evangelos Venizelos, noul ministru al Finantelor

Premierul grec, Georges Papandreou, l-a numit astazi pe Evangelos Venizelos in postul de ministru al Finantelor, in locul lui Georges Papaconstantinou. acesta din urma a devenit ministru al Mediului, potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului, citat de AFP.


Noul ministru al Afacerilor Externe este Stravos Lambrinidis, in varsta de 49 de ani, care a fost seful grupului parlamentar socialist grec in Parlamentul European si un apropiat al lui Papandreou. Un alt apropiat al lui Papandreou, Panos Beglitis, pana in prezent secretar de stat la Ministerul Apararii, devine ministru al Apararii.

Jurnalul
Hotii romani socheaza Spania... Lista cu posibile tinte al-Qaida, publicata pe Internet. Zeci de lideri politici americani sunt vizati...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri