Antena Căutare

Restricții noi! Românii vor mai putea intra în Cipru doar dacă îndeplinesc o condiție strictă

Cipru schimbă condițiile de intrat în țară pentru turiști! Românii care vor vrea să își petreacă acolo vacanța sunt obligați să prezinte un test negativ de COVID-19, la intrare în țară, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de sosire.

Restricții noi! Românii vor mai putea intra în Cipru doar dacă îndeplinesc o condiție strictă
Restricții noi! Românii vor mai putea intra în Cipru doar dacă îndeplinesc o condiție strictă

România a fost trecută în categoria țărilor cu risc crescut, motiv pentru care Cipru a luat măsuri stricte, În lipsa unui test, românii vor fi testați la sosirea în Cipru.

Guvernul din Cipru a revizuit categoriile de state din care primeşte vizitatori, astfel că România a devenit o zonă periculoasă și s-au luat măsurile necesare.

Cipru se numără printre statele puțin afectate de pandemie, cu aproximativ 1.000 de infectări și 19 decese.

Lista restricțiilor de vacanță pentru fiecare țară din Europa. Regulile pe care trebuie să le știi dacă vrei să pleci în concediu

Românii trebuie să intre în izolare în aceste țări

Irlanda impune cetățenilor români care ajung pe teritoriul ei 14 zile de carantină.

Olanda recomandă de asemenea auto izolarea pentru 14 zile.

Slovacia impune autoizolare efectuarea unui test molecular pentru COVID-19, după a 5-a zi, iar dacă testul este negativ, îşi pot continua sejurul. Românii pot tranzita însă teritoriul acestei țări, cu condiţia ca deplasarea să aibă loc fără oprire, în decurs de maxim 8 ore de la intrarea pe teritoriul acesteia.

Slovenia aplică și ea măsura izolării pentru 14 zile, iar tranzitul cetățenilor români spre țara de rezidență nu este restricționat, cu condiția părăsirii teritoriului sloven în cel mult 12 ore.

Omenirea nu va scăpa niciodată de pandemia de coronavirus: un vaccin nu o va elimina. Previziune uluitoare a oamenilor d... O mamă și-a pierdut doi copii, în doar 11 zile, din cauza coronavirusului. Femeia, în lacrimi: ”Nu e o glumă, nu este un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x