Antena Căutare

Retea europeana de traficanti de droguri, destructurata cu ajutorul DIICOT: S-au confiscat 50 de kilograme de cocaina!

Una dintre cele mai mari si periculoase retele de trafic de droguri din Europa a fost destructurata. Intre traficanti erau si romani. Succesul actiunii s-a datorat si ofiterilor de la DIICOT, care au confiscat droguri in valoare de sase milioane de euro. Adica 50 de kilograme de cocaina.

Drogurile erau transportate cu iahturi, transbordate pe vase de transport marfuri, preluate apoi cu barci de mare viteza si descarcate in porturi de interes pentru gruparea infractionala.

Inculpatii vroiau ca parte din drogurile de mare risc, procurate din America de Sud, sa fie introduse pe teritoriul Uniunii Europene. Si foloseau, ca ruta alternativa, portul Constanta.

Gruparea reprezenta una dintre cele mai active si ermetice retele de traficanti de droguri din Europa. Membrii acesteia sunt cunoscuti drept extrem de violenti. De-a lungul timpului, au organizat transporturi de cocaina de ordinul sutelor de kilograme pe relatia America de Sud - Europa de Vest.

Membrii erau cetateni columbieni, bulgari, italieni, dar si romani specializati in traficul international de droguri de mare risc. Capii retelei au fost prinsi in Italia.

foto: diicot.ro

S-a intamplat in Marea Britanie: Hamburgeri de vita cu carne de cal... Protest extrem in Italia: Patru romani au intrat in greva foamei, din cauza ca nu si-au primit salariile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x