Reușită uriașă în Rusia, în lupta cu pandemia. Anunțul a fost făcut de Putin: „Vaccinul este gata. Fiica mea l-a făcut deja”

Vladimir Putin a anunțat că Rusia a înregistrat primul vaccin împotriva COVID-19. Mai mult, președintele a anunțat că fiica sa a fost deja vaccinată.

Reușită uriașă în Rusia, în lupta cu pandemia. Anunțul a fost făcut de Putin: „Vaccinul este gata. Fiica mea l-a făcut deja”

Ministerul Sănătății din Rusia a aprobat primul vaccin din lume împotriva noului coronavirus. anunțul a fost făcut chiar de Vladimir Putin, marți dimineață. El a asigurat că vaccinul oferă „imunitate durabilă”.

„În această dimineaţă, pentru prima dată în lume, un vaccin contra noului coronavirus a fost înregistrat.(...) Știu că este destul de eficient, că oferă o imunitate durabilă”, a declarat Putin, la o întâlnire cu membrii guvernului.

Potrivit președintelui rus, una dintre cele două fiice ale sale a fost deja vaccinată.

Vladimir Putin a adăugat că vaccinul a trecut cu succes de toate testele necesare.

Preşedintele a spus că speră că Rusia să înceapă în curând producţia în masă a vaccinului şi că vaccinarea se va face voluntar.

Ministrul rus al Sănătăţii Mikhaïl Murashko, a declarat că vaccinul va fi produs de Centrul Gamalei de epidemiologie şi de microbiologie, unde a fost realizat, precum şi de societatea Binnopharm.

Asociaţia organizaţiilor de cercetare clinică, care cuprinde companii farmaceutice şi structuri de cerecetare, a transmis marţi că are rezerve în privinţa acestui vaccin care nu a fost suficient testat, potrivit site-ului Meduza.

Această organizaţie i-ar fi cerut Ministerului rus al Sănătăţii să amâne înregistrarea acestui vaccin din cauza lipsei de teste. O obiecţie care a fost ignorată de Ministerul Sănătăţii, scrie Meduza.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri