Antena Căutare

Revolutia din Tunisia continua: 3 colaboratori ai presedintelui Ben Ali, arestati

In Tunisia, manifestantii continua presiunile pentru inlaturarea ultimilor demnitari, inca ramasi in functie, din regimul fostului presedinte Ben Ali. Duminica au fost arestati trei colaboratori apropiati ai lui Ben Ali, dar si un alt aliat al acestuia - patronul unei televiziuni private.

Mii de tunisieni veniti din regiunile cele mai sarace ale tarii s-au alaturat manifestatiilor din capitala. Protestatarii cer demisia guvernului de tranzitie, din care fac parte mai multi demnitari ai vechiului regim.

Sute de manifestanti au sfidat interzicerea circulatiei pe timpul noptii si s-au instalat in fata biroului prim-ministrului, ramas in functie de pe vremea fostului presedinte Ben Ali.

Fortele de ordine nu intentioneaza sa intervina impotriva manifestantilor. In schimb, politia a retinut cativa aliati importanti ai lui Ben Ali. Printre ei se numara patronul televiziunii private Hannibal, acuzat de "inalta tradare si complot impotriva securitatii statului". Rudele sale si-au varsat focul pe ziaristii veniti sa relateze stirea.

Concret, televiziunea este invinuita ca a difuzat stiri false pentru a provoca haos in tara, ceea ce ar fi permis revenirea la putere a lui Ben Ali. Evolutia evenimentelor ii ingrijoreaza pe salariatii postului.

Televiziunea si-a intrerupt emisia, iar la reluare a difuzat un interviu cu o victima a represiunii orchestrate de fostul presedinte.

Sursa: Antena3

Atentat kamikaze pe aeroportul din Moscova. Ultimul bilant: 35 de morti, 130 de raniti... HRW critica expulzarea romilor din Franta si Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x