Antena Căutare

Revolutia Iasomiei "aprinde" Omanul si Yemenul

Confruntari puternice au izbucnit pe strazile din Oman, intre mii de protestatari si politisti. Sase manifestanti si-au pierdut viata ciuruiti de gloante. Si in Yemen continua revoltele. O inregistrare video arata cum protestatarii sunt pur si simplu vanati de cei din trupele loiale regimului. Lupte sangeroase au avut loc pe strazile capitalei. Un roman aflat in Oman a fost martor la confruntari.

Varsare de sange si in Yemen. Imagini surprinse de un amator arata cum, sub o ploaie de gloante, mai multi barbati din Aden, incearca sa aduca intr-o cladire trupul neinsufletit al unui protestatar.

Incidentele au avut loc in timpul unui protest al localnicilor, care vor inlaturarea presedintelui Yemenului, Ali Abdallah Saleh.

Aflat la putere de 32 de ani, acesta afirma ca-si va apara regimul "pana la ultima picatura de sange".

Dupa doua zile de noi proteste violente, seful guvernului de tranzitie, un supravietuitor al vechiului regim, si-a dat demisia. In locul sau a fost desemnat un fost ministru in varsta de peste 80 de ani, considerat mai dispus la dialog cu manifestantii din strada.

Sursa: Antena3

Muammar Gaddafi: "Libienii ma iubesc. Ar fi in stare sa moara pentru mine"... ONU acuza Belarus ca a incalcat embargoul privind armele impus Coastei de Fildes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x