Căutare Live

Riscă ani grei de închisoare fiindcă s-a jucat cu un laser. Ce aeronavă risca să doboare

Un american aflat la sol, i-a pus de câteva ori laserul în ochi unui pilot aflat într-un elicopter de poliţie.

Riscă ani grei de închisoare fiindcă s-a jucat cu un laser

Un american i-a pus viaţa în pericol unui pilot aflat într-un elicopter de poliţie. Incidentul s-a petrecut în California, iar suspectul, aflat la sol, i-a pus de câteva ori laserul în ochi.

Pilotul unui avion, prins cu intenții deocheate, în zbor! Ce a făcut, în văzul tuturor: „N-a reușit din prima”

Pilotul, care se afla într-o misiune de patrulare, a reuşit să menţină controlul manşei doar pentru că a activat funcţia de pilot automat. I-a alertat pe colegii săi aflaţi pe teren, care au pornit imedit în căutarea bărbatului.

După numai câteva minute i-au dat de urmă şi l-au încătuşat. Acesta riscă acum acuzaţii federale. Orbirea piloţilor cu laserul se pedepseşte cu 5 ani de închisoare şi amendă de 250.000 de dolari.

În Statele Unite ale Americii, această joacă este considerată o crimă federală, încă din februarie 2012.

Aceste lasere proiectează doar un punct luminos de mici dimensiuni, însă diametrul acestuia crește o dată cu distanța și poate orbi pe cineva în cazul în care este direcționat direct spre ochii unei persoane. În plus, un astfel de gest le poate dăuna chiar piloților aflați în zbor, responsabili pentru toți pasagerii de la bordul aeronavei pe care o conduc.

Pilotul avionului sirian doborât de un F-16 turc a murit; armata siriană doboară o dronă turcă în apropiere de Saraqeb​

Italia izolată "a casa", Xi Jinping în vizită la Wuhan; boala se apropie de pandemie, recunoaşte OMS... Coronavirus. Avertismentul ONU, după ce Coreea de Nord și-a închis granițele...
Ultimele știri