Antena Căutare

Rochiile conice si imprimeurile florale, vedetele Saptamanii Modei de la Milano

Imprimeurile florale, culorile tari si rochiile in conice sunt doar cateva dintre punctele forte ale colectiilor de primavara-vara de anul viitor. Cel putin, asa sunt de parere designerii faimosi ce se mandresc, zilele acestea, cu noile colectii in cadrul Saptamanii Modei de la Milano.

Noua colectie pentru primavara-vara a designerului Roberto Cavalli este inspirata dintr-o lume futuristica in care imprimeurile florale sunt la putere.

"Eu folosesc tesaturi de matase, matase vaporoasa, pentru ca, in viziunea mea, toate fetele sunt ca niste fluturi si ar trebui sa poata zbura", a declarat creatorul de moda.

Tocmai de aceea, modelele sale au defilat in tinute inspirate din aripile extrem de colorate ale fluturilor, care le-au scos in evidenta siluetele.

Criticii au aplaudat si colectia casei de moda Blu Girl. Tinutele au fost inspirate din moda anilor '60. Culorile tari, pastelate si rochiile in forma de con au fost elementele-cheie ale acestei prezentari.

Actritele Cate Blanchett si Blake Lively sunt doar cateva dintre vedetele prezente la Saptamana Modei de la Milano.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Un pescarus a fost salvat de un elicopter de pe liniile de electricitate... Cele mai frumoase perle din lume, expuse la Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x