Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

O româncă riscă 6 luni de închisoare, în Italia, pentru că și-a tuns fiica zero

O româncă, în vârstă de 37 de ani, din Belluno, provincia Veneto, a fost arestată pentru că și-a pedepsit fiica de mai multe ori și a tuns-o zero, pe motiv că nu ajungea la timp la școală.

O româncă, în vârstă de 37 de ani, din Belluno, provincia Veneto, a fost arestată pentru că și-a pedepsit fiica de mai multe ori și a tuns-o zero, pe motiv că nu ajungea la timp la școală.

Românca și-a pedepsit copila pentru că aceasta întârzia la școală deseori sau nu se ducea deloc la cursuri. Astfel, potrivit presei din Italia, femeia a decis s-o tundă zero pe copilă. Întrebată de anchetatori de ce nu ajungea la școală, fetița le-a spus acestora că pur și simplu nu se trezea în timp util și că uneori simțea să doarmă mai mult.

Mama a fost trimisă în judecată cu acuzația de abuz în folosirea mijloacelor de pedeapsă care a adus prejudicii fizice și psihice copilului. Pentru faptele sale, românca să ajungă după gratii, pentru că în Codul Penal din Italia este prevăzută o pedeapsă de până la 6 luni de închisoare pentru persoana care abuzează de mijloace de corecţie şi pedeapsă împotriva unei alte persoane care se află sub autoritatea sa.

Recomandari