Antena Căutare

Romanca din Elvetia, condamnata pentru rapirea unui copil din Timisoara

Constanta Albumel, un medic psihiatru, de origine romana, din Elvetia, a fost condamnata de un tribunal din Zurich la trei ani de ani de inchisoare pentru ca a rapit o fetita din Romania astfel incat mama ei moarta sa se poata "reincarna", informeaza Daily Mail.

Constanta Albumel, in varsta de 40 de ani, si sotul ei, care lucreaza pentru o banca elvetiana, au plecat in octombrie 2009 din orasul in care locuiau, Zurich, catre Timisoara, de unde au furat un copil dintr-un spital local. Mama a doi copii, cu cetatenie elvetiana, dar originara din Bucuresti, ea a devenit obsedata de ideea de a lua o fetita din Romania pentru ca mama ei moarta sa se poata reincarna.

Sotul ei a fost de acord cu planul, deoarece femeia l-a amenintat cu divortul. El a taiat o gaura in gardul spitalului de copii din Timisoara, prin care Constanta Albumel s-a strecurat in curte si a rapit o fetita. Cei doi s-au intors la Zurich si, folosind acte false, au inregistrat copilul ca fiind al lor.

Politia din Romania a alertat Interpol si dupa doua luni cei doi au fost arestati.

Copilul a fost redat parintilor, care au primit compensatii in valoare de 33.000 de lire sterline (41.000 de euro).

O aeronava cu destinatia Timisoara, oprita la sol dupa izbucnirea unui incendiu... Pentagonul a pus la punct planul de atac impotriva Iranului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x