Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

O româncă din Lombardia, dezvăluire tulburătoare! Ce coșmar trăiește în Italia, din cauza coronavirusului! „Ne-au nenorocit pe toți!”

O româncă din Lombardia a făcut dezvăluiri tulburătoare despre coșmarul pe care îl trăiește din cauza epidemiei de coronavirus din Italia.

O româncă din Lombardia, dezvăluire tulburătoare! Ce coșmar trăiește în Italia, din cauza coronavirusului!

profimediaimages.ro

Femeia susține, între altele, că toate rezervările făcute de Paște în Lombardia s-au anulat. S-ar discuta și ca Italia să înghețe anul școlar.

„Sunt convinsă că virusul ăsta e mai rău decât ni se spune și sunt sigură că e peste tot. Nu cred că o țară ca Italia să decadă atât de mult din cauza unei simple răceli. Aici, în Lombardia, nu mai au locuri în Terapie Intensivă.

Ne-a spus cineva că toate rezervările pentru Paște au fost anulate. Hotelierii sunt disperați! Ne-au nenorocit pe toți. Nu găsești nimic de muncă. E o nebunie.

Se vorbește chiar să înghețe anul școlar. Igiena e cea mai importantă. Aici nimeni nu se mai pupă și nimeni nu trebuie să mai dea mâna cu nimeni.”, a spus femeia.

Citește și: A crezut că nevasta lui s-a infectat cu coronavirus, așa că a luat o decizie uluitoare! Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă ce i-a făcut!

Italia rămâne ţara din Europa cel mai grav afectată de coronavirus: numărul deceselor a crescut de la 107 la 148 în numai 24 de ore. Pericolul alungă turiştii: în hotelurile Romei, 90 la sută din rezervările pentru luna martie au fost anulate. În schimb, parcurile s-au umplut de copii care, după închiderea şcolilor, au rămas în grija bunicilor.

Autorităţile au confirmat joi seară, al şaptelea caz de infectare cu noul coronavirus în România, la o adolescentă de 16 ani, colegă de clasă cu elevul de 16 ani din Timişoara diagnosticat cu o zi în urmă. Tânăra a fost transferată la spitalul Victor Babeş din Timişoara. Restul probelor prelevate au ieşit negative.

Recomandari