Căutare Live

O româncă din Lombardia, dezvăluire tulburătoare! Ce coșmar trăiește în Italia, din cauza coronavirusului! „Ne-au nenorocit pe toți!”

O româncă din Lombardia a făcut dezvăluiri tulburătoare despre coșmarul pe care îl trăiește din cauza epidemiei de coronavirus din Italia.

O româncă din Lombardia, dezvăluire tulburătoare! Ce coșmar trăiește în Italia, din cauza coronavirusului!

profimediaimages.ro

Femeia susține, între altele, că toate rezervările făcute de Paște în Lombardia s-au anulat. S-ar discuta și ca Italia să înghețe anul școlar.

„Sunt convinsă că virusul ăsta e mai rău decât ni se spune și sunt sigură că e peste tot. Nu cred că o țară ca Italia să decadă atât de mult din cauza unei simple răceli. Aici, în Lombardia, nu mai au locuri în Terapie Intensivă.

Ne-a spus cineva că toate rezervările pentru Paște au fost anulate. Hotelierii sunt disperați! Ne-au nenorocit pe toți. Nu găsești nimic de muncă. E o nebunie.

Se vorbește chiar să înghețe anul școlar. Igiena e cea mai importantă. Aici nimeni nu se mai pupă și nimeni nu trebuie să mai dea mâna cu nimeni.”, a spus femeia.

Citește și: A crezut că nevasta lui s-a infectat cu coronavirus, așa că a luat o decizie uluitoare! Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă ce i-a făcut!

Italia rămâne ţara din Europa cel mai grav afectată de coronavirus: numărul deceselor a crescut de la 107 la 148 în numai 24 de ore. Pericolul alungă turiştii: în hotelurile Romei, 90 la sută din rezervările pentru luna martie au fost anulate. În schimb, parcurile s-au umplut de copii care, după închiderea şcolilor, au rămas în grija bunicilor.

Autorităţile au confirmat joi seară, al şaptelea caz de infectare cu noul coronavirus în România, la o adolescentă de 16 ani, colegă de clasă cu elevul de 16 ani din Timişoara diagnosticat cu o zi în urmă. Tânăra a fost transferată la spitalul Victor Babeş din Timişoara. Restul probelor prelevate au ieşit negative.

Primul caz de contaminare cu noul coronavirus la Vatican... Facebook şterge mesaje publicitare ale lui Trump, deghizate în mesaje oficiale în favoarea recensământului...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri