Imagini cu puternic impact emoțonal. Româncă însărcinată, aproape decapitată în Spania! Ucigaşul este liber

 
+2 click pentru
galerie

Este zi de doliu într-un oraş din Spania, unde o româncă însărcinată în şase luni a fost ucisă într-un mod barbar! Aproape decapitată, tânăra şi-a găsit sfârşitul chiar înainte să devină mamă pentru a doua oară. Ucigaşul este liber, iar anchetatorii iau în calcul orice variantă.

Isabel Elena Răducanu se pregătea să devină mamă pentru a doua oară, la sfârşitul verii. Mai avea o fetiţă de 8 ani, care locuia împreună cu ea într-un mic oraş din provincia Valencia. Acolo a fost ucisă tânăra de 36 de ani, cu o cruzime extremă. Iubitul ei a găsit-o fără viaţă, întinsă pe pat, cu răni grave la gât. Şi copilul pe care îl purta în pântec era mort.

În stare de şoc, iubitul Elenei - un spaniol de 32 de ani - a sunat la numărul de urgenţă. Ajunşi la locul crimei, anchetatorii au început să caute indicii. Încearcă să afle ce s-a întâmplat de ieri, de la ora 11.00, când românca a plecat de acasă, şi până la ora 16.00, atunci când s-a întors. O vecină le-a declarat că ar fi auzit certuri din apartamentul femeii.

Poliţiştii spun că intrarea în locuinţă nu a fost forţată. Interogat, iubitul româncei a recunoscut că aceasta lucra ca prostituată.

Deocamdată nu a fost reţinută nicio persoană, anchetatorii iau în calcul toate ipotezele în cazul celor întâmplate. Moartea Elenei a şocat tot oraşul - primarul a declarat astăzi zi de doliu, în memoria ei.

La o zi după crimă, o prietenă i-a făcut mamei ucise o promisiune.

"Îţi promit, Isabel Elena Răducanu, că o să facem dreptate pentru tine. Fiicei tale o să îi dau toată dragostea pe care tu i-ai dat-o. Stai liniştită, îl vor găsi pe criminal şi va plăti pentru tot răul pe care ţi l-a făcut."facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI