Antena Căutare

Românca, menajeră de lux, care a furat 60 de milioane de euro din casa angajatorului. Când a fost prinsă, Maria purta cercei de 300.000 de euro!

Maria Meșter, o româncă în vârstă de 47 de ani, este acuzată că a furat bijuterii și genți în valoare de 60 de milioane de euro din casa celor în care lucra, într-un cartier select din Londra.

Românca, menajeră de lux, care a furat 60 de milioane de euro din casa angajatorului. Când a fost prinsă, Maria purta cercei de 300.000 de euro!
Tamara Ecclestone, fiica magnatului care a deținut Formula 1, a fost jefuită de menajera ei, o româncă în vârstă de 47 de ani

Românca lucra ca menajeră în casa Tamarei Ecclestone, fiica magnatului care a deținut Formula 1, într-o vilă de lux, dintr-unul dintre cele mai scumpe cartiere din Londra, Marea Britanie.

Maria Meșter, în vârstă de 47 de ani, este acuzată că a furat bunuri în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro din casa familiei Ecclestone. „Lovitura” a fost dată pe 13 decembrie 2019, chiar în ziua în care Tamara și soțul ei au plecat într-o vacanță de trei săptămâni.

Femeia a fost reținută pe 31 decembrie, pe un aeroport, în timp ce se pregătea să urce într-un avion spre Italia. În momentul arestării, Maria Meșter purta o pereche de cercei ce valorează 300.000 de euro, ce fuseseră declarați furați din casa familei Ecclestone.

„Eu l-am făcut, eu îl omor!” - Și-a sfârtecat bebelușul de doar trei săptămâni, pentru că Andreea, iubita lui, n-a vrut să facă amor cu el

Fiul româncei a fost și el arestat, având asupra lor genți și bunuri furate.

Cei doi au avut deja prima înfățișare la instanța de judecată. Alți doi bărbați, de 21 și 31 de ani, au fost arestați în legătură cu acest furt.

Oftalmologul chinez Li Wenliang, care a încercat să alerteze cu privire la coronavirus în decembrie, moare din cauza vir... Un român a reușit să evacueze un cartier întreg, în Londra, după ce și-a parcat mașina! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x