Antena Căutare

Româncă scalpată în Italia, sub privirile terifiate ale martorilor! Detalii scandaloase au ieșit la iveală! „S-a jupuit complet”

Scene cumplite s-au întâmplat recent într-un atelier auto din Italia! O româncă de 26 de ani a fost scalpată și a ajuns de urgență la spital!

Româncă scalpată în Italia, sub privirile terifiate ale martorilor! Detalii scandaloase au ieșit la iveală! „S-a jupuit complet” Galerie
O româncă a fost scalpată la un atelier auto din Italia

În cursul zilei de marți, publicațiile din Italia au relatat că într-o comună din provincial Biella a avut loc un accident înfiorător. O româncă de 26 de ani se afla la un atelier auto împreună cu iubitul său, cu scopul de a repara mașina acestuia.

Într-un moment de neatenție, părul lung al româncei s-a prins într-un lift hidraulic, iar forța utilajului a smuls părul cu tot cu scalp.

citește și: Tânără abuzată cu bestialitate și filmată! Agresorul nu și-a putut controla furia! „Spune tot că îți sparg capul”

„Pielea s-a jupuit complet”, au detaliat ziare din Italia.

Româncă scalpată în Italia, sub privirile terifiate ale martorilor! Detalii scandaloase au ieșit la iveală! „S-a jupuit complet”

O româncă a fost scalpată la un atelier auto din Italia

O româncă a fost scalpată la un atelier auto din Italia

S-a întâmplat în câteva secunde, înainte ca cei prezenți să poată reacționa la strigătele de durere ale victimei sau să poată interveni în vreun fel.

citește și: Tatăl a două fetițe, decapitat de tren, în apropiere de gara Titu! Imagini cu puternic impact emoțional | VIDEO

Femeia a fost dusă de urgență la cel mai apropiat spital, pentru a fi operată.

Ulterior, anchetatorii au descoperit faptul că atelierul auto nu era autorizație de funcționare. În plus, a mai ieșit la iveală că utilajul este pus în funcțiune prin intermediul unui buton, motiv pentru care nu se știe dacă a fost vorba despre un accident sau despre o faptă voită, situație în care ancheta ar putea scoate la iveală detalii scandaloase, arată cei de la observator.tv.

O româncă disperată din Italia a implorat ajutor pe autostradă! „Veniţi, cineva i-a tăiat gâtul soţului meu!”... Ameninţarea coronavirus a atins nivelul maxim în toată lumea! În Europa numărul bolnavilor crește de la o oră la altă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x