Antena Căutare

Romani, adusi in fata instantei

Astazi, in Italia, incepe procesul intentat romanilor acuzati de violarea unei adolescente, in parcul Caffarella din Roma. Gavrila Oltean si Ionut-Jean Alexandru au fost retinuti de carabinieri, dupa ce ar fi violat o fata de 14 ani si l-ar fi agresat pe prietenul acesteia, pe 14 februarie.

Cei doi romani sunt acuzati de agresiune sexuala, sechestrare de persoane si talharie. Initial, alti doi romani au fost acuzati pentru acest viol. Amandoi au fost insa eliberati imediat, dupa ce testul cu ADN a dovedit ca sunt nevinovati.
Un indemn la lectura... Bataie la inaltime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru Miercuri, 09.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x