Antena Căutare

Șoferi de TIR români, prinși în Germania cu sute kilograme de cannabis ascuns printre pepeni. Cine era capul rețelei

Trei români, șoferi de TIR, care potrivit procurorilor DIICOT ar fi parte dintr-o vastă rețea de traficanți de droguri, au fost arestați în Germania.

Trei români, șoferi de TIR, care potrivit procurorilor DIICOT ar fi parte dintrr- vastă rețea de traficanți de droguri, au fost arestați în Germania.

Procurorii DIICOT, împreună cu anchetatorii din Germania şi Spania au reuşit să destructureze o reţea de traficanţi de droguri din care făceau parte şi trei români, șoferi de TIR care se ocupau cu transportul substanțelor interzise.

Polițiștii din România, alături de autoritățile vamale din Germania și Poliția din Spania au descoperit că şoferii români de TIR făceau parte dintr-o grupare internaţională de trafic de droguri. Potrivit anchetatorilor, românii au efectuat, anul trecut, opt transporturi din Spania către Koln şi Berlin, fiecare a câte 100 de kilograme de cannabis. Aceştia au descoperit, inițial, într-un camion încărcat cu pepeni, provenind din Spania şi condus de un cetăţean român, 100 kg. de cannabis. Urmând acelaşi tipar, drogurile au fost ascunse între cutiile de carton cu fructe.

„Împotriva șoferului român, în vârstă de 49 de ani, și a altor doi complici (cu cetățenie turcă și română), bănuiți a fi membri ai grupării infracționale, au fost emise mandate de arestare preventivă, la cererea procurorilor germani”, potrivit DIICOT.

”Creierul” grupării de traficanţi a fost arestat pe 10 ianuarie 2019, la Koln. Acesta este un bărbat de 37 de ani, cu cetăţenie germană.

Accident tragic. Cel puţin trei elevi au murit după ce o alee de la școală s-a surpat... Orașul în care oamenii plâng cu sânge, din cauza aerului toxic! Autoritățile, în alertă maximă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x