Antena Căutare

România este în pericol! Rusia se pregătește de război în acest an! Uite ce au început să facă!

Recent, analiștii militari internaționali au început să își pună serioase semne de întrebare cu privire la atitudinea pe care Rusia a început să o aibă în ultima perioadă.

Recent, analiștii militari internaționali au început să își pună serioase semne de întrebare cu privire la atitudinea pe care Rusia a început să o aibă în ultima perioadă.

Din cauza crizei economice, bugetul guvernamental a fost redus drastic, dar ceea ce este îngrijorător este faptul că bugetul pentru apărare a crescut cu până la 33%.

Anul 2015 anunță schimbări majore pentru forțele rusești. Astfel, deși deține cel mai mare arsenal nuclear din lume, Rusia anunță că dorește să îl extindă în noul an.

Se intenționează achiziția mai multor avioane de luptă, dar și sporirea forțelor terestre și a operațiunilor arctive. Pentru anul 2015, Rusia are un buget impresionant de 50 de miliarde de dolari.

Se pare că forțele NATO au început să intre în alertă, considerând că Rusia se pregătește de un posibil război. Un fost consilier al lui Vladimir Putin a declarat recent faptul că intervenția rusească este inevitabilă, chiar dacă momentul nu este bine definit.

Celebrităţile au strălucit la decernarea Premiilor Grammy! Iată care sunt câştigătorii... Pământul, TERIBIL DE neliniștit! Un cutremur puternic s-a produs în urmă cu puțin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x