Antena Căutare

Românii au sărit la bătaie cu bâtele atunci când un musulman le-a cerut să plece de la frizeria lui! Motivul este cât se poate de neașteptat!

Un bărbat de 23 de ani din Marea Britanie a fost bătut și a ajuns de urgență la spital, după c eun grup de români l-au atacat. Este vorba despre Mohammad Abbas-Khan, proprietarul unei frizerii din Luton, Marea Britanie.

Un bărbat de 23 de ani din Marea Britanie a fost bătut și a ajuns de urgență la spital, după c eun grup de români l-au atacat. Este vorba despre Mohammad Abbas-Khan, proprietarul unei frizerii din Luton, Marea Britanie.

Bărbatul (de religie musulmană) spune că nu de puține ori s-a întâmplat ca românii să vină și să bea băuturi alcoolice în fața frizeriei sale.

I-a rugat să plece în repetate rânduri, dar conflictul ține de mai bine de un an. Totuși, de data aceasta un român s-a enervat atât de tare, încât a plecat de lângă frizerie și s-a întors cu o gațcă de 15 bărbați înarmați cu bețe și bâte.

Aceștia au atacat magazinul și l-au distrus, patronul bătut, iar unul dintre angajați a fost dus de urgență la spital, fiind grav rănit. Potrivit declarațiilor musulmanului, se pare că angajatul are leziuni grave la cap și nu își mai poate mișca brațul.

Pentru cei care nu știu, Luton este locul în care există o importantă comunitate de musulmani ce se supun regulilor islamice.

În credința acestora, alcoolul nu este permis. Nu de puține ori, locuitorii de aici (majoritar musulmani ) recurg la diferite metode pentru a-i intimida pe cei care nu se supun religiei musulmane și se guvernează singuri după regulile dictate de religie.

Atac cu bombă! Peste 12 morţi şi 200 de răniţi în Turcia. "Este vorba despre opera organizaţiei teroriste"... Bilanţul atentatului terorist de la Nisa a crescut la 86 de morţi, după ce un bărbat a decedat în spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x