Antena Căutare

Romanul despre Zoia

"Barfa Bucurestiului e Zoia Ceausescu, atragatoarea fiica de 26 de ani a presedintelui Ceausescu. Toata lumea o stie, conduce un Mercedes alb-fildes, decapotabil, cu doua locuri. Bucurestenii spun ca Zoia se vedea regulat cu un tanar romancier, Petru Popescu, cel care, fiind la inceputul unei cariere promitatoare, a fugit pe neasteptate in Occindent si s-a casatorit cu o americanca bogata. Vestea dublei tradari i-a frant inima Zoiei. A disparut din Bucuresti si."

Asa-si incepe ultimul roman Petru Popescu. Supleantul apare in Romania, luni si il gasiti doar impreuna cu Jurnalul National. Este prima carte scrisa de Popescu in limba romana, dupa fuga din tara, in anii '70. Subiectul l-ati dedus. Petru Popescu a visat, vreme de 30 de ani, sa scrie Supleantul. Iar despre Zoia Ceausescu, scriitorul spune ca aceasta este o carte pe care ea ar fi citit-o zambind.
"Accident" in spatiu... Romania, data in judecata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x