Căutare Live

Rouhani: 25 de milioane de iranieni, infectaţi deja cu noul coronavirus

Preşedintele iranian Hassan Rouhani a declarat că 25 de milioane de iranieni au fost deja infectaţi cu noul coronavirus şi că alţi 35 de milioane riscă să fie contaminaţi, citează BBC.

Bazându-se pe raportul Ministerului Sănătăţii, preşedintele a avertizat că spitalele din ţară vor necesita de două ori mai multe paturi.

Numărul oficial al infectărilor cu Covid-19 anunţat este 269.440.

„Dacă astăzi ne bazăm pe acest raport, care spune că 25 de milioane din populaţia ţării noastre au fost infectaţi şi că probabil restul populaţiei, de aproximativ 30 - 35 de milioane, va contracta coronavirusul în lunile viitoare, acelaşi raport anticipează că numărul celor spitalizaţi în lunile următoare este aşteptat să fie dublu faţă de numărul cunoscut în ultimele 150 de zile”, a spus Rouhani.

Preşedintele a mai spus că aproximativ 14.000 de iranieni au murit din cauza coronavirusului şi că 200.000 au fost internaţi în ultimele 150 de zile, potrivit raportului.

Universitatea americană Johns Hopkins arată că, la nivel mondial, de la depistarea noului coronavirus în China la finalul anului trecut, au fost înregistrate puţin peste 14,1 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 602.900 de decese asociate.

Sursa: News.ro

Incendiul de la catedrala din Nantes, anchetat ca fiind premeditat. Marea orgă şi vitraliile, distruse... Portretele oficiale ale preşedinţilor Bill Clinton şi George W. Bush, mutate din holul de la intrarea în Casa Albă...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri