Antena Căutare

Rudele romanilor raniti au plecat spre spitalele din Franta

Familiile pasagerilor raniti in teribilul accident din Franta isi frang mainile de disperare. N-au mai asteptat un semn de la autoritati si au plecat intr-acolo. Cele mai multe dintre victime sunt copii, care veneau spre tara dupa ce si-au petrecut vacanta, la parinti, in Spania.

Doua linii telefonice au fost infiintate de aseara la Bucuresti. Asta pentru ca rudele celor implicati in accident sa poata cere informatii. Pana acum, au fost primite deja zeci de apeluri. Disperati, multi parinti n-au mai asteptat vesti de la autoritati si au plecat intr-un suflet spre spitalele din Franta. Se stie ca 12 dintre romanii raniti, printre care si soferul autocarului sunt in stare grava.

In Franta continua ancheta. Din aer, locul tragediei arata ieri infiorator. Autocarul, plin cu pasageri, cei mai multi copii, era rasturnat pe o parte in timp ce noua elicoptere si zeci de ambulante ii duc pe raniti la spitalele din regiune. O fetita de doar un an si jumatate a murit. 42 de oameni au fost raniti.

Din primele date ale Politiei nu a fost vorba de o eroare umana, a anuntat astazi consulul Romaniei la Marsilia. Autocarul cu 50 de pasageri se indrepta spre Romania. A fost inchiriat de la firma din Bistrita. Patronul societatii de transport a fost chemat la politie. In paralel a inceput o ancheta si in Romania.

Armenia e pregatita de razboi cu Azerbaidjanul. "Ne vom bate si vom castiga"... Pretul petrolului ar putea exploda! Vezi care sunt cauzele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x