Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„Mi-ați filmat copilul în timp ce murea” Rudele unei copile înecate în râul de lângă casă au răbufnit, la înmormântarea fetiței

Trei copii intră în râu, să se răcorească. După câteva minute, se aud șipetele îngrozite. Zeci de martori se strâng pe mal și își scot telefoanele. Filmează tot. Nimeni nu se gândește să intre să le ajute. Acum, o familie o plânge pe micuța Ava: „Ne-au filmat fetița murind, ca să aibă ce să posteze pe internet. Asta conta pentru ei!”

„Mi-ați filmat copilul în timp ce murea” Rudele unei copile înecate în râul de lângă casă au răbufnit, la înmormântarea fetiței

O familie îndurerată face acuzații grave. Ava Gray, o fetiță în vârstă de 12 ani, a murit, pe 9 august, înecată într-un râu din apropierea casei sale din Dunbartonshire, Marea Britanie.

Copila a intrat în apă, împreună cu alte dou prietene. După câteva minute, fetele și-au dat seama că nu se mai pot întoarce la mal. Din nefericire, Ava a fost înghițită de ape, în fața a zei de martori care, acuză familia îndurerată, în loc să o ajute, și-au scos telefoanele și au filmat tragedia.

„Dintre toți cei strânși acolo, să vadă spectacolul macabru, un singur om a sărit să ajute trei copile care se luptau cu moartea. Lui îi vom fi veșnic recunoscători.

Ni se pare dezgustător! Și-au scos telefoanele și ne-au filmat fetița murind, ca să aibă ce să posteze pe internet. Asta conta pentru ei!

Dacă ar mai fi existat o singură persoană care să intre după ele în apă, nu mai eram astăzi aici.

Nu mai știm să ne pese de nimeni și nimic...”, a spus Jamie Gillies, matușa lui Ava, pentru Daily Record.

După înmormântare, familia și prietenii lui Ava s-au strâns în parcul Bonhill Dalmonach și au eliberat mai multe baloane galbene și roz, în memoria ei.

Recomandari