Antena Căutare

Rusia acuză Turcia că trimite ilegal drone în regiunea siriană Idlib pentru a-i susţine pe rebeli

Ministerul rus al Apărării a acuzat joi seară Turcia că trimite ilegal drone în regiunea siriană Idlib pentru a-i susţine pe rebelii care luptă forţele guvernamentale ale preşedintelui Assan ţi că îi susţine cu artilerie, transmite Reuters.

Acuzaţia a venit după ce rebelii sirieni susţinuţi de forţele turce au anunţat că au recucerit oraşul Saraqeb, aflar la o intersecţie de drumuri, marcând prima victorie a rebelilor în faţa ofensivei guvernamentale.

Televiziunea rusă de stat a relatat joi că specialişti militari turci din Idlib se folosesc de rachete de umăr pentru a încerca să doboare avioane ruseşti şi siriene.

Ministerul rus al Apărării a afirmat că Turcia încalcă acordurile convenite cu Rusia referitoare la Siria. Astfel, o dronă turcească a intrat ilegal în spaţiul aerian al Siriei, marţi, şi a fost distrusă de apărarea aeriană a guvernului sirian în timp ce se pregătea să tragă în trupele guvernamentale.

Sursa : news.ro

Administraţia Trump ar putea recurge la prerogative speciale pentru a mări rapid producţia de măşti şi echipamente de pr... Epidemia de coronavirus riscă să oprească creşterea cererii de călătorii, pentru prima oară în ultimul deceniu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x