Antena Căutare

Rusia: Comunistul Ghenadi Ziuganov, adversarul lui Putin la prezidentiale

Partidul Comunist din Rusia si-a desemnat candidatul pentru alegerile prezidentiale. Liderul partidului, Ghenadi Ziuganov, a fost ales de partid pentru a intra in turul doi al alegerilor, cu Vladimir Putin, conform AFP.

Ziuganov, in varsta de 67 de ani, a condus partidul de la inceputul anilor 1990 si a fost desemnat candidat la alegerile prezidentiale cu unanimitate de voturi.

Comunistul l-a invitat pe Vladimir Putin la dezbateri politice in cursul campaniei electorale, conform agentiei RIA Novosti, dar istoria a aratat ca actualul premier nu este deschis la astfel de dezbateri.

Putin a fost ales din primul tur in toate alegerile prezidentiale in care a participat, la fel ca si succesorul sau, Dmitri Medvedev.

Singurul succes notabil al presedintelui Partidului Comunist a fost in 1996, cand Ziuganov a intrat in al doilea tur de scrutin, alaturi de Boris Eltin, care a castigat, in extremis, alegerile.

Sursa: Antena3

Foto: beta.smartwoman.ro

America evita dezastrul. Senatul a aprobat cheltuieli de 1.000 de miliarde de dolari... Manifestanti "Occupy Wall Street", arestati dupa trei luni de proteste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x