Antena Căutare

Ucraina: O studenta a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru un protest politic

Pedepsele fostelor state sovietice asupra protestatarilor devin din ce in ce mai dure. Dupa ce memebrele trupei Pussy Riot au fost arestate ca au sustinut un concert sub forma de protest impotriva presedintelui Putin, o alta studenta, de data aceasta de origine ucraineana, isi va petrece trei ani dupa gratii... pentru ca a prajit oua pe un monument istoric din Kiev, care era dedicat rusilor.

3 ani de inchisoare cu suspendare! Aceasta este sentinta primita de o studenta care a prajit oua pe un monument din Kiev dedicat victoriei rusilor, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Tanara, pe numele ei Anna Sinkova, a filmat intreaga scena si a urcat imaginile pe internet, pentru a trage un semnal de alarma cu privire la situatia degradanta a veteranilor de razboi, care traiesc intr-o saracie crunta.

Anna, in varsta de 21 de ani, a facut acest lucru alaturi de un grup de activisti, in Parcul Gloriei, din Kiev, Ucraina.

Premierul turc a anuntat ca tara sa nu este departe de un razboi cu Siria... Majordomul Papei a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x