Antena Căutare

Rusia va efectua exercitii militare de amploare in Marea Neagra si Marea Mediterana. Intreaga flota rusa va participa la manevre

Rusia va efectua, la finalul acestei luni, exercitii militare in Marea Neagra si Marea Mediterana, a anuntat serviciul de presa al Ministerului Apararii, citat de RIA Novosti. La exercitiu vor participa toata navele ruse din Marea Neagra, Marea Nordului, Oceanul Pacific si Marea Baltica.

Exercitiile, prevazute in programul de antrenament al Fortelor armate pentru 2013, vor avea ca misiune "perfectionarea cooperarii intre trupe" in larg.

"In prezent, grupurile operationale de nave sunt in drum spre zonele desemnate in vederea manevrelor", a precizat serviciul de presa.

Exercitiile presupun simularea unor episoade tactice de imbarcare a infanteriei Marinei si a trupelor aeropurtate de pe coasta Caucazului de Nord pe nave amfibie.

Sursa: Antena3.ro

Foto: wallsdl.com

In Tallinn, capitala Estoniei, transportul public este gratuit de la 1 ianuarie 2013... Patru barbati au furat produse in valoare de 1 milion de euro dintr-un magazin Apple din Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x