Antena Căutare

Rușii celebrează 74 de ani de la înfrângerea Germaniei lui Hitler. 13.000 de soldați și zeci de sisteme de armament, scoase la paradă în Piața Roșie- Video

Rusia marchează cei 74 de ani de la victoria în fața Germaniei lui Hitler printr-o paradă militară dedicată „Marelui Război Patriotic”. Mii de soldați și zeci de echipamente de război au umplut Piața Roșie din Moscova, sub privirile președintelui rus, Vladimir Putin.

Rusia marchează cei 74 de ani de la victoria în fața Germaniei lui Hitler printr-o paradă militară dedicată „Marelui Război Patriotic”. Mii de soldați și zeci de echipamente de război au umplut Piața Roșie din Moscova, sub privirile președintelui rus, Vladimir Putin.

Rusia a organizat joi o paradă militară la Moscova pentru a celebra cea de a 74-a aniversare a victoriei Uniunii Sovietice în faţa Germaniei naziste în Al Doilea Război Mondial, relatează TASS. Parada dedicată „Marelui Război Patriotic”, aşa cum îl numesc ruşii, s-a desfăşurat la Moscova în Piaţa Roşie.

Parada a început cu marşul gărzii de onoare a Regimentului Preobrazhensky, soldaţii afişând steagul Rusiei precum şi Steagul Victoriei, cel arborat de soldaţii ruşi pe clădirea parlamentului german în mai 1945.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Preşedintele rus Vladimir Putin precum şi numeroşi veterani de război şi oaspeţi sunt prezenţi în tribuna centrală din Piaţa Roşie. Ministrul Apărării, generalul Serghei Shoigu, supraveghează parada care a fost coordonată de şeful forţelor terestre, generalul Oleg Salyukov.

La paradă participă peste 13.000 de soldaţi şi peste 130 de sisteme de armament.

Oamenii nu sunt deloc mulțumiți de numele bebelușului regal: „Cum pot fi atât de ridicoli? Bietul copil!”... Video. Carnea și resturile de mâncare adunate de la groapa de gunoi sunt regătite și date copiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x