Antena Căutare

S-a aflat! Ce sumă neașteptată a donat Ion Țiriac pentru victimele incendiilor din Australia

Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a iniţiat o campanie de donaţii, în contextul eforturilor de ajutorare a victimelor incendiilor de vegetaţie care devastează de mai multe luni Australia. Ce sumă a donat acesta?

S-a aflat! Ce sumă neașteptată a donat Ion Țiriac pentru victimele incendiilor din Australia Galerie
Ion Țiriac, gest neașteptat pentru victimele incendiilor din Australia

Anunţul a fost făcut joi, printr-un mesaj video postat pe reţelele de socializare, în care legenda tenisului mondial spune ce sumă va dona Federaţiei Australiene de Tenis, ca semn de solidaritate cu cei afectaţi de incendii.

Totodată, Ion Ţiriac a lansat o provocare tuturor celor care vor să se alăture cauzei, după ce a anunțat că donează 100.000 de dolari australieni.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis va distribui 30 de mingi de tenis cu autograf, care vor ajunge la diverse personalităţi din lumea sportului şi nu numai. Acestea, la rândul lor, vor semna mingea şi vor face o donaţie în sprjinul celor afectaţi de incendiu.

S-a aflat! Ce sumă neașteptată a donat Ion Țiriac pentru victimele incendiilor din Australia

Ion Țiriac, gest neașteptat pentru victimele incendiilor din Australia

Ion Țiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis

Prima personalitate către care a plecat provocarea, direct de la Ion Ţiriac, este Simona Halep, care a primit una din mingile campaniei chiar pe terenurile de la Open-ul Australian. Challenge-ul lansat de Ion Ţiriac începe cu cei mai valoroşi jucători români de tenis ai momentului, Simona Halep şi Horia Tecău, urmând ca toţi cei care vor să se alăture campaniei de solidaritate să doneze şi să posteze un mesaj folosind hashtag-ul #AustralianOpenHeart.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Australia se confruntă de trei luni cu puternice incendii de vegetaţie, care au provocat atât pierderi de vieţi omeneşti, cât şi pagube materiale, fiind distruse peste 2.000 de locuinţe şi zeci de mii de hectare de teren.

Un prim caz confirmat de îmbolnăvire cu coronavirusul din China în Singapore... Papa Francisc, întrerupt de un copil îndrăzneţ. Cum a reacţionat Suveranul Pontif...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x