Antena Căutare

S-a aflat cine este autoarea atacului armat comis la sediul YouTube! A fost făcută publică prima imagine cu femeia care a deschis focul și a rănit mai multe persoane

Femeia care a împușcat mai multe persoane la sediul YouTube, din California, a fost identificată.

Femeia care a împușcat mai multe persoane la sediul YouTube, din California, a fost identificată.

Conform CNN, persoana care a rănit mai multe persoane după ce a deschis focul la sediul YouTube, din apropiere de San Francisco este Nasim Aghdam, o femeie de origine irakiană.

La scurt timp după atentat, ea s-a sinucis, trupul ei neînsuflețit fiind găsit la fața locului.

“Avem patru victime. Toate au fost transportate la spital cu răni provocate de o armă de foc. Avem o persoană care a decedat din cauza rănilor pe care şi le-a făcut. În momentul de faţă, considerăm că ea este atacatorul”, a subliniat şeful poliţiei, Ed Barberini, într-o scurtă conferinţă de presă.

Conform presei internaționale, agresoarea ar fi încercat să-şi ucidă iubitul. Totuşi, informația nu a fost confirmată de poliţie. În orice caz, incidentul nu e de natură teroristă, dar a provocat panică la sediul YouTube. Angajaţii au fugit din birouri şi s-au ascuns pe unde au putut.

Cel puţin patru persoane au fost rănite într-un atac armat produs marţi după-amiază (în cursul nopţii de marţi spre miercuri, ora României) la sediul companiei online YouTube, în orăşelul San Bruno, situat în statul California, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate americane.

BREAKING NEWS. Focuri de armă lângă sediul YouTube din San Bruno... Un elicopter apaţinând puşcaşilor marini s-a prăbușit în California. Bilanț tragic: patru morți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x