Antena Căutare

A rămas paralizat din cauza unui accident la creșă! Viața unui copil a fost distrusă în câteva clipe

Un copil a rămas paralizat pe viață după ce s-a înecat cu o felie de măr la creșă. Mama lui a renunțat la locul ei de muncă pentru a-l îngriji. 

Un copil a rămas paralizat pe viață după ce s-a înecat cu o felie de măr la creșă. Mama lui a renunțat la locul ei de muncă pentru a-l îngriji.

Copilul, Neihana Renata, avea un an și 10 luni când a fost hrănit cu măr la creșă, în mai 2016, în Noua Zeelandă. Toți copiii au fost hrăniți cu felii de măr fără coajă.

Una dintre educatoare a observat că Neihana Renata se îneca cu felia de măr. Femeia și o altă educatoare au încercat să îi acorde primul ajutor și să îi scoată bucata de măr din gât.

Una dintre educatoare a încercat o manevră de resuscitare cardio-pulmonară, iar o altă angajată l-a lovit pe spate, dar în zadar.

Copilul a leșinat, iar angajații creșei au chemat o ambulanță. Între timp, o educatoare a încercat să îi facă respirație gură la gură.

După ce medicii au reușit să îl resusciteze, copilul a petrecut două luni și jumătate în spital, dintre care două săptămâni la terapie intensivă. Acum, copilul suferă de paralizie cerebrală.

„Copilul nu poate vorbi, nu poate înghiți normal și nu își poate mișca corpul. Asta înseamnă că nu poate face lucruri obișnuite pentru vârsta lui – să cânte, să deseneze, să se cațere în copaci sau chiar să bea dintr-un pahar – și nici nu va putea vreodată să le facă”, a spus medicul băiatului.

Înainte de teribilul accident de la creșă, copilul era sănătos și activ. Mama băiatului a renunțat la locul ei de muncă pentru a-și dedica tot timpul îngrijirii lui.

Un Van Gogh fals a fost confiscat de Poliţie la Montpellier... Cadavrul mumificat al unui bărbat a fost descoperit în bârlogul unui urs! Imagini șocante din timpul operațiunii de recu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x