Antena Căutare

Video viral! Și-a luat la trântă iubitul, în parc, în văzul tuturor, ca să îi deblocheze telefonul mobil! Bărbatul nu a avut scăpare!  

O femeie și-a luat la trântă iubitul, într-un parc, într-o încercare dispetată de a-i debloca telefonul mobil, cu fața lui. Momentul a fost filmat, iar imaginile video au devenit virale pe internet.

O femeie și-a luat la trântă iubitul, într-un parc, într-o încercare dispetată de a-i debloca telefonul mobil, cu fața lui. Momentul a fost filmat, iar imaginile video au devenit virale pe internet.

În imaginile video, femeia și iubitul ei apar stând pe o bancă dintr-un parc, înainte ca ea să încerce să pună telefonul mobil al acestuia în fața lui, ca să îl deblocheze, prin Face ID.

Ca să evite vreo nenorocire, bărbatul s-a eschivat repede și li-a acoperit fața cu mâinile. În zadar s-a ridicat de pe bancă, păstrându-și mâinile la față, că iubita lui a rămas hotărâtă să îi deblocheze telefonul mobil.

După ce l-a fugărit o vreme, femeia și-a pierdut cumpătul și i-a sărit pe spate. A urmat o luptă crâncenă, iar victoria i-a aparținut femeii. Cu telefonul mobil deblocat în sfârșit, femeia a fugit de lângă iubitul ei, lăsându-l la pământ, înfrânt.

Nu se știe cu certitudine unde s-a petrecut incidentul, însă acesta ar fi avut loc undeva în Statele Unite ale Americii.

Imaginile video au generat numeroase reacții pe rețelele de socializare. Mai multe persoane au încurajat-o pe femeie să încheie relația, dacă nu are încredere în partenerul ei.

Sebastian Kurz triumfă în alegeri, dar este izolat şi caută parteneri cu care să guverneze Austria... Clipe de groază pentru o mamă. A fost bătută, cu pumnii și picioarele, de un grup de studente la Medicină, în timp ce îș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x