Antena Căutare

S-a luptat cu patru hoți care i-au spart casa, pentru a-și proteja soția! Totul a fost filmat! Imagini terifiante! „Nu îi puteam lăsa să ajungă la ea!” - Video

Un bărbat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord s-a luptat cu patru hoți care au intrat prin efracție în casa lui, în timpul nopții, când soția lui dormea la etajul locuinței lor. Incidentul a fost filmat.

Un bărbat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord s-a luptat cu patru hoți care au intrat prin efracție în casa lui, în timpul nopții, când soția lui dormea la etajul locuinței lor. Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere pe care englezul și-a instalat-o la ușa de la intrare.

Bărbatul, Asif Ali, în vârstă de 35 de ani, din Rochdale, Manchester, a fost filmat de camera de supraveghere, marți seară, luptându-se cu hoții.

În imaginile video se vede cum Asif Ali îi dă câteva lovituri unui bărbat, înainte de a se „ocupa” de alți doi infractori, care l-au urmat pe acesta în locuința lui.

Unul dintre infractori l-a amenințat cu moartea pe Asif Ali. Apoi, acesta și alți doi bărbați au intrat din nou în casă. Unul dintre ei ar fi fost înarmat cu o șurubelniță.

Însă, Asif Ali nu s-a lăsat învins. A alergat în bucătărie, a luat de acolo două cuțite și i-a fugărit din nou pe infractori. La un moment dat, în imaginile video surprinse de camera de supraveghere, apare și un al patrulea infractor.

Asif Ali, care deține o agenție imobiliară și un magazin de haine, a povestit cum primul său gând, când s-a văzut atacat de hoți, a fost să o protejeze pe soția lui, Charlotte, în vârstă de 30 de ani, care dormea la etajul locuinței lor.

„Eram într-un apel telefonic în interes de afaceri când am auzit câinii lătrând agresiv. M-am dus să văd ce se întâmplă și am văzut la ușă un bărbat îmbrăcat în negru, din cap până-n picioare. Mi-a aruncat un pumn și am început să ne batem. Nu știam ce făceam. A intervenit instinctul. Am încercat să îl scot din casă. Apoi, un al doilea bărbat a apărut și am crezut că vrea să urce la etaj, unde dormea soția mea. Nu puteam să las să se întâmple așa ceva! I-am scos afară!”, a povestit el.

Asif Ali a explicat că a ales să publice imaginile video captate de camera de supraveghere pentru a-i găsi pe infractori. Bărbatul oferă 5.000 de lire sterline recompensă pentru orice informație ce va duce la condamnarea acestora.

Gantz refuză să intre într-un guvern condus de un premier ameninţat de o inculpare... Un gheţar de pe Mont Blanc, în pericol de prăbuşire. Autorităţile italiene au închis drumurile şi evacuat muntele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x